Ciorba de pui a la grec ca la restaurant. Care sunt cele doua ingredientele care ii dau gustul desav...

Ingredientele pe care sa le adaugi in ciorba a la grec

Ciorba de pui a la grec este un deliciu desavarsit, daca este preparata ca la carte. Chiar daca exista mai multe retete pe internet, sau in cartile de bucate, doar cu una singura nu vei da niciodata gres. Iata care sunt cele doua ingrediente care ii vor da un gust mai bun decat la orice restaurant.

Pentru inceput, vei avea nevoie de 500 de grame de piept de pui, 2 litri de supa si 2 catei de usturoi zdrobiti. De asemenea, lista continua cu o ceapa tocata marut, 2 morcovi taiati cubulete, un ardei gras rosu, dar si o legatura de patrunjel.

Reteta de ciorba cu cartofi si afumatura a lui chef Florin Dumitrescu: ,,Puneti la calit legumele in putin ulei, dar nu le rumeniti"

Pentru aceasta reteta sunt esentiale doua linguri de ulei de masline, doua oua si sucul de la cateva lamai. Evident, sare si piper dupa gustul fiecaruia. Modul de preparare este extrem de simplu. Intr-o oala se pune uleiul la incins, iar ulterior se adauga ceapa si pieptul de pui tocat cubulete.

Greseala pe care o comit toate gospodinele cand fac ciorba. Iata cat de periculoasa poate fi

Cand s-a rumenit carnea, se pun ardeiul gras, morcovii si cartofii, dupa care se amesteca foarte bine. Peste putin timp se toarna cei 2 litri de supa impreuna cu cateii de usturoi. In continuare, ciorba trebuie lasata pe foc pana da in clocot.

Cum se prepara sosul pentru ciorba de pui a la grec

Prepararea sosului este la fel de simpla. Ei bine, intr-un bol trebuie sa bati ouale si sa adaugi treptat sucul de lamaie. Dupa ce se obtine un sos omogen, acesta se incorporeaza in ciorba si se amesteca continuu pentru a nu se coagula oul. Important de mentionat este ca in tot acest timp, oala nu trebuie sa mai fie pe foc. Ciorba se serveste calda cu patrunjel proaspat.

Sursa text&foto: Click.ro

Ce se intampla in corpul tau daca mananci ciorba in fiecare zi - Efectul surprinzator

Comments