Ciuca, la 149 de ani de la infiintarea PNL: Liberalii au fost motorul politic care a deblocat moment...

"Partidul National Liberal implineste astazi 149 de ani. In aproape un veac si jumatate, PNL a fost prezent si activ la toate evenimentele importante in care s-a construit Romania pe care o stim astazi. Liberalii au fost motorul politic care a demarat sau a deblocat momente de cotitura pentru istoria noastra: independenta, Marea Unire, reformele agricole, economice sau educationale", a declarat Ciuca, in mesajul transmis, vineri, pe Facebook.

Liderul PNL a aratat ca istoria Romaniei din acesti ultimi 149 de ani s-a scris simultan cu cea a partidului la concucerea caruia se afla.

Nicolae Ciuca isi va lansat prima carte ,,Un ostas in slujba tarii". Marturiile presedintelui PNL: ,,Nu sunt un om politic tipic"

"Inca din perioada cluburilor politice care au precedat fondarea PNL, de cate ori tara a avut un premier liberal, au fost inregistrate evolutii economice sau reforme structurale. In perioada ilegalitatii impuse de regimul comunist, fruntasii liberali au suferit si au murit alaturi de romanii aruncati in inchisori. Renasterea tarii dupa Revolutia din decembrie 1989 a marcat si revenirea in viata politica a Partidului National Liberal", a aratat Nicolae Ciuca."Suntem si astazi la fel de aproape de romani si la fel de fermi in a apara interesele Romaniei. La multi ani, liberali! La multi ani, PNL!", a mai spus pre;edintele PNL.

Comments