Clarvazatoarea care a prezis masacrul de la Nisa anunta un atentat in Romania. In ce oras va fi

Clarvazatoarea care a prezis masacrul de la Nisa anunta un atentat in Romania. In ce oras va fi

Clarvazatoarea care a prezis masacrul de la Nisa anunta un atentat in Romania. In ce oras va fi

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu
Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care susţine că a prevăzut tragedia de la Colectiv, dar şi atentatele teroriste din Franţa, spune acum că un atentat similar va avea loc şi în România. Femeia a numit şi oraşul în care atacul terorist va avea loc.

Maria Ghiorghiu a declarat că ştia că se va petrece tragedia din Nisa din această săptămână. Ea susţine că ar fi scris pe blogul ei în urmă cu ceva timp: "Scriam în noaptea de 29 Martie, un articol cu titlul: "Din nou Franţa? Vai de Nisa!", a declarat clarvăzătoarea.

"Eu ştiam că se va întâmpla ceva! Am văzut ceva şi în România. Va avea loc. La Cluj se va întâmpla", a adăugat Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu aduce ca dovadă în favoarea predicţiei sale un text scris pe 29 martie 2016: 

"Dragii mei, voi ce spuneti, este posibil sa fie in aceasta vara vreun ATENTAT sângeros pe Coasta de Azur? Oare chiar va actiona vreun scelerat,vreun nebun si va omorâ oameni nevinovati? Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului, ca sa fie apărati si ei si noi ,de urgia declansata de asemenea specimene de oameni scelerati".

În urmă cu câteva luni, clarvăzătoarea declara:

"Pe 26 martie în zori am auzit un glas în care sigur va fi vorba despre România. Este unul dintre marile oraşe ale României unde au loc multe evenimente europene. Era un dialog între două glasuri bărbăteşti. Unul dintre ei întreba: ce cauţi tu în acest oraş? unde e? şi el a răspuns sarcastic: în Românica. Probabil erau glasurile a doi terorişti care vorbeau între ei. În acest oraş foarte mare vor fi mulţi oameni şi vor fi multe evenimente. Dacă autorităţile nu vor fi cu ochii în patru aceşti oameni îşi vor duce la capăt această idee criminală. Dacă până acum se tot ocolea subiectul cu asteroidul, pe 29 martie am auzit un glas care spunea că va cădea un asteroid şi l-am văzut cum a căzut într-o apă, probabil în ocean", a mărturisit clarvăzătorul Maria Ghiorghiu.

Articole recomandate

Comments