CLASAMENT – Actrita cel mai bine platita din televiziunea americana

CLASAMENT – Actrita cel mai bine platita din televiziunea americana

CLASAMENT. Sofia Vergara este cel mai bine plătită actriță din televiziunea americană. Actrița joacă în serialul ”O familie modernă/ Modern Family”. Ocupă pentru al cincilea an consecutiv prima poziţie în clasamentul realizat de revista Forbes, relatează BBC News.

În ultimele 12 luni, Sofia Vergara a reușit să câștige 43 de milioane de dolari.  Totul datorită rolului din serialul Modern Family, dar și datorită unor contracte de publicitate.

Pe locul doi în clasament se află Kaley Cuoco, protagonista serialului ”Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory”. Ea a obținut venituri de 24,5 milioane de dolari. Anul trecut, cele două actrițe au ocupat la egalitate primul loc în topul Forbes din 2015. Ambele actriţe au câştigat anul trecut venituri de 28,5 milioane de dolari.

Mindy Kaling, creatoarea şi vedeta sitcomului ”The Mindy Project”, a realizat cea mai mare urcare în topul din acest an. Cu venituri de 15 milioane de dolari, Mindy Kaling a urcat de pe locul al optulea până pe poziţia a treia în clasamentul din 2016.

Clasamentul celor mai bine plătite actrițe din televiziune

Mariska Hargitay şi Ellen Pompeo, din serialul ”Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy”, ocupă la egalitate locul al patrulea. Au venituri de 14,5 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine plătite actriţe din televiziunea americană este completat de Kerry Washington (serialul ”Scandal” – 13,5 milioane de dolari).

Urmează Stana Katic (serialul ”Castle” – 12 milioane de dolari), Priyanka Chopra (serialul ”Quantico” – 11 milioane de dolari), Julianna Margulies (serialul ”The Good Wife” – 10,5 milioane de dolari) şi Julie Bowen (serialul ”Modern Family” – 10 milioane de dolari).

Sursa info

Comments