Clotilde Armand, acuzatii bomba: isi spioneaza cu ajutorul Politiei locale contracandidatii la Prima...

O discutie dintre doi angajati ai Primariei Sectorului 1, intrata in posesia presei online, scoate la iveala o situatie halucinanta. Potrivit acestui dialog, Politia Locala Sector 1 ar monitoriza, prin sistem video, contracandidatii primarului Clotilde Armand. Culmea este ca, in 2020, Clotilde Armand acuza fosta administratie ca a urmarit-o cu Politia Locala la protestele din 2017, din Piata Victoriei.

Presa a intrat in posesia unei discutii dintre doi angajati ai Primariei Sectorului 1. Aflam din acest dialog halucinant ca Politia Locala a Sectorului 1 ar monitoriza prin sistemul video activitatea liberalului George Tuta, care si-a anuntat candidatura pentru functia de primar al Sectorului 1.

,,Cica politia locala monitorizeaza toate miscarile prin sistemul video. Sa vada ce face si unde se duce Tuta cu gasca", se arata in discutia celor doi angajati.

Practic, Politia Locala este acuzata in aceasta discutie ca in loc sa vegheze la siguranta cetatenilor ar urmari prin sistemul de monitorizare video miscarile principalului contracandidat al edilului.

Toate acestea au loc in plin scandal al uniformelor pentru politistii locali.

DNA a dat publicitatii inca din decembrie 2023 un comunicat de presa prin care anunta ca Gabriel Ovidiu Iordan, coordonator al Compartimentului Administrativ din cadrul Politiei Locale Sector 1, a semnat un acord de vinovatie prin care recunostea ca se face vinovat de savarsirea infractiunilor de participatie improprie la abuz in serviciu; fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata; fals intelectual (doua fapte), uz de fals (doua fapte).

Gabriel Ovidiu Iordan a fost condamnat zilele trecute la 2 ani si 8 luni (cu suspendare) pentru aceste fapte.

Clotilde Armand bate la usile batranilor cu Politia Locala dupa ea

Primarita Sectorului 1 foloseste Politia Locala si pentru a merge prin blocuri, unde isi face campanie.

Aceasta a fost surprinsa recent intr-o scara de bloc din zona Garii de Nord, in timp ce isi facea campanie, promovand serviciile medicale ale Centrului Caraiman. Edilul bate din usa in usa, mai ales la adresele unde locuiesc persoanele in etate, pentru a le povesti acestora de serviciile respective.

Doar ca edilul merge in aceasta campanie cu un politist local, care de multe ori suna personal la usi si inlesneste accesul in aceste scari, care sunt proprietate privata!

Primarul Sectorului 1 a venit si cu o reactie in urma informatiilor aparute in presa.,,Articolul realizat in baza unor surse necredibile este tendentios, plin de inventii, si folosit in scop electoral in favoarea unui candidat", spune primarul Sectorului 1.

Comments