CLUJUST.RO – Magistratii clujeni au desemnat reprezentantul pentru turul national al alegerilor pent...

CLUJUST.RO  Magistrații Curții de Apel Cluj și-au votat ieri reprezentantul care să meargă în turul 2 (cel pe țară) al alegerilor pentru CSM. Astfel, din cei 49 de judecători prezenți, 32 au votat cu Andrea Chiș, 10 cu Adina Lupea-Aghiniță, iar 7 voturi au fost nule. Au lipsit 7 judecători din totalul celor de la Curte.

“Multumesc colegilor mei de la Curtea de Apel Cluj pentru votul de încredere! Voi face totul pentru a fi la înălţimea aşteptărilor. Fie ca votul din turul al doilea să desemneze o echipă care să aducă un suflu nou în Consiliul Superior al Magistraturii! Să câştige cei mai buni pentru sistemul judiciar!”, a scris după alegeri Andrea Chiș pe Facebook.

”Mulţumesc tuturor colegilor mei, inclusiv acelora care, dintr-un motiv sau altul, nu m-au votat azi şi nădăjduiesc şi sper că votul de astăzi le-a lăsat inimile libere. Oricum, eu voi rămane la fel de vehementă şi la fel de obiectivă şi critică , pentru că inima mea va rămâne aproape de toţi cei care au crezut în mine.

CLUJUST.RO

Şi pentru asta vă mulţumesc şi îmi voi sprijini colegii care au trecut de prima tură a alegerilor pentru CSM, adică pe aceia pe care îi simt dependenţi de aceleaşi idealuri în care şi eu cred. Cu dragoste şi consideraţie, A. D. L.”, a precizat Adina Daria Lupea-Aghiniță.

Sursă

Comments