Colectia de toamna la botine de la Bonprix. Cele mai tari oferte

Colectia de toamna la botine de la Bonprix. Cele mai tari oferte

Colectia de toamna la botine de la Bonprix. Cele mai tari oferte

Întreaga ofertă de botine de la Bonprix o găsiți LA ACEST LINK

Ultra feminine şi moderne - așa se prezintă această pereche de botine relaxante cu toc lat, înalt de 7 cm. Material superior: imitaţie de piele întoarsă; Căptuşeală: material textil; Talpă: material sintetic. Mai multe detalii și întreaga ofertă găsiți LA ACEST LINK.

O pereche de cizmuliţe rafinate şi ultra feminine, cu o formă super relaxantă şi cu toc trapez, înalt de 6 cm. Material superior: imitaţie de piele întoarsă; Talpă interioară: imitaţie de piele; Talpă: material sintetic. Mai multe detalii și întreaga ofertă găsiți LA ACEST LINK.

Cizmuliţe, lăţimea obișnuită. Din colecţia bpc! Un model simplu modern, prevăzut cu fermoar de închidere şi toc gros şi înalt de 6 cm. Material superior: imitaţie de piele; Căptuşeală: material textil; Talpă: material sintetic. Mai multe detalii și întreaga ofertă găsiți LA ACEST LINK.

Botine. O pereche de botine feminine cu accente romantice de culoare, prevăzute cu toc ortopedic şi fermoar de încheiere. Material superior: imitaţie de piele; Talpă interioară: imitaţie de piele; Talpă: material sintetic. Mai multe detalii și întreaga ofertă găsiți LA ACEST LINK.

Cizmulițe. O pereche de încălţăminte modernă, cu design cool cu fermoar interior de încheiere. Model relaxant cu toc gros, înalt de 4 cm. Material superior: imitaţie de piele întoarsă; Talpă interioară: imitaţie de piele; Talpă: material sintetic. Mai multe detalii și întreaga ofertă găsiți LA ACEST LINK.

Cizmulițe. O cizmă şic de iarnă, cu formă clasică şi comodă, cu feţe din material catifelat. Model prevăzut cu blăniţă în culoare de contrast în partea de sus şi cu toc trapez, înalt de 8 cm. Material superior: imitaţie de piele întoarsă; Căptuşeală: acril; Talpă: material sintetic. Mai multe detalii și întreaga ofertă găsiți LA ACEST LINK.

Ghete. O pereche de ghete super practice şi confortabile, care se remarcă prin materialul cu structură interesantă. Model relaxant prevăzut cu șireturi. Material superior: imitaţie de piele; Talpă interioară: imitaţie de piele; Talpă: material sintetic. Mai multe detalii și întreaga ofertă găsiți LA ACEST LINK.

Cizmuliţe foarte moderne şi confortabile perfecte pentru ţinutele casual-şic. Model realizat din imitaţie de piele catifelată, prevăzut cu căptușeală interioară cadrilată, capse decorative, cute şic în faţă şi toc uşor ortopedic înalt de de 4 cm. Se potrivesc atât la o ținută cu fustă, cât și la una cu pantaloni. Material superior: imitaţie de piele întoarsă; Talpă interioară: material textil; Talpă: cauciuc. Mai multe detalii și întreaga ofertă găsiți LA ACEST LINK.

Ghete. Cu șireturi, motive decorative, un model tipic Oktoberfest și căptușeală în carouri. Inimioară decorativă în partea de sus a carâmbului și un toc de cca. 9 cm. Material superior: imitaţie de piele întoarsă; Talpă interioară: material textil; Talpă: material sintetic. Mai multe detalii și întreaga ofertă găsiți LA ACEST LINK.

Articole recomandate

Comments