CONCURS DESCARCERARE – ISU Maramures calificat la etapa nationala

CONCURS DESCARCERARE – ISU Maramures calificat la etapa nationala

CONCURS DESCARCERARE  În perioada 29 iunie – 1 iulie, la Satu Mare s-a desfășurat etapa zonală a concursului de descarcerare din autovehicule și acordare a primului ajutor calificat.CONCURS DESCARCERARE La întrecere au participat echipaje din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență ale județelor Bihor, Bistrița, Maramureș, Satu Mare, Cluj și Sălaj.

Competiția a cuprins două probe: descarcerare din autovehicule și acordare a primului ajutor calificat, respectiv acordarea primului ajutor calificat.

Reprezentanții ISU Maramureș s-au clasat pe locul IV în proba de descarcerare și pe locul I în cea de acordare a primului ajutor calificat. Ca urmare, echipajul de acordare a primului ajutor calificat va participa la faza națională a acestui concurs, care este planificat să se desfășoare în perioada august-septembrie.

Lotul ISU Maramureș a fost format din mr. Zah Adrian – șef lot; plt. adj. Cărăuș Angela – asistent coordonator; plt.adj. Lazăr Dan; plt.adj.șef Indrecan Sorin; plt.maj. Mociag Sergiu; plt.maj. Dumitraș Ionel; plt.adj. Revnic Adrian; plt.maj. Moldovan Ciprian; plt.maj. Ulițe Vasile.

sursă foto.

Comments