CONTRABANDA – Tutun si alcool confiscate la frontiera de nord

CONTRABANDA – Tutun si alcool confiscate la frontiera de nord

CONTRABANDĂ.Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat şi confiscat peste 230 kg de tutun şi 236 litri alcool, ce urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

Vineri, 16 septembrie, în jurul orei 13.00, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Vișeu de Sus, a oprit la control, pe raza localității Vișeu de Sus, jud. Maramureș, un autoturism marca Chevrolet. Acesta era condus de Teodor P., în vârstă de 60 ani, domiciliat în județul Satu Mare.

FRONTIERĂ – Fără permis la volanul unui autoturism plin cu țigări de contrabandă

La controlul mașinii, polițiștii de frontieră au observat mai multe recipiente din plastic care conțineau un lichid transparent cu miros de alcool.

Ca urmare, conducătorul auto a fost condus la sediul sectorului împreună cu mașina, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii recipientelor a rezultat cantitatea de 236 litri alcool, în valoare de aproximativ 4.800 lei.

CONTRABANDĂ – Ţigări de peste 80.000 lei confiscate la frontiera de nord

Bărbatul a declarat că intenționa să îl comercializeze pe raza localității Vișeu de Sus.
Alcoolul a fost ridicat în vederea confiscării, iar bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător peste limita a 40 litri alcool etilic, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.

Comments