Cozmin Gusa: Bomba in cazul "CFR Cluj- Coronavirus"! Manipulare si minciuna dovedite

Cozmin Gusa Bomba in cazul "CFR Cluj-

Cozmin Gusa: Bomba in cazul "CFR Cluj- Coronavirus"! Manipulare si minciuna dovedite

"In calitate de fan al clujenilor si de om care sunt la curent cu desfasurarea campionatului de fotbal intern, am urmarit cu atentie si preocupare evolutia cazului de "coronavirus in masa", cu care a fost diagnosticat CFR Cluj. Stiam ca cei din administratia clubului au fost precauti, jucatorii clujeni mai seriosi ca altii, si-n plus Dan Petrescu, un om care "sufla si-n iaurt". (...) Mai mult, vorbind cu cei de la club zilele trecute, aflasem CA NICIUNUL DINTRE CEI DEPISTATI POZITIV N-AU NICIUN FEL DE SIMPTOME SI SE SIMT BINE!! Azi a venit explicatia public, dupa ce clujenii au efectuat 2 teste consecutive, la unitati spitalicesti PRESTIGIOASE, DE STAT: testele au iesit negative ,TOTI "BOLNAVII" ERAU DE FAPT SANATOSI, ASA CUM SE SI SIMTEAU DEALTFEL!!!", scrie Cozmin Gusa, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Intrebarea principala este prin ce mecanisme s-a decis si implementat "PUNEREA LA PAMANT" A CLUJENILOR, deveniti astfel BAU-BAUL CORONAVIRUSULUI??! Este limpede oricum ca cei care MANIPULEAZA SI MINT aveau nevoie de Marceli Paveli si Andree Esca si-n sport, si ce "prada" mai buna sa gaseasca decat chiar echipa campioana a Romaniei?!", mai scrie Gusa.

"Despre dezavantajarea sportiva si umilirea publica a clujenilor ce sa mai vorbim...", mai scrie Gusa, subliniind, totodata, ca legitim ar fi, in aceste conditii, pentru club sa actioneze in justitie clinica privata unde au fost facute primele testari pentru Covid-19, si asta deoarece, spune consultantul politic, "nu sunt sperante ca institutiile statului se vor autosesiza pentru dovedirea ilegalitatii si compensarea prejudiciului major creat".

Comments