CRACIUN 2017 – Care sunt cele mai periculoase produse de post

CRACIUN 2017 – Care sunt cele mai periculoase produse de post

CRACIUN 2017 Postul Craciunului a inceput miercuri 15 noiembrie, si se incheie pe 25 decembrie, ziua din Ajunul Craciunului fiind o zi de post aspru.

In post tot mai multa lume este tentata sa consume produse care par la o prima vedere sanatoase si ideale pentru perioada postului. Aceste produse, insa, sunt foarte periculoase pentru sanatate.

Postul Craciunului dureaza 40 de zile, printre care sunt multe cu dezlegare la peste, ulei si vin. In Ajunul Craciunului se tine post negru si este asteptat preotul sa aduca vestea Nasterii Mantuitorului.

In aceasta perioada tot mai multe persoane aleg sa consume crenvursti vegetali, pateuri si salam de soia. Gandindu-se ca acestea sunt alegerea potrivita.

Din pacate, aceste produse sunt pline de chimicale menite sa suplineasca lipsa materiei prime: carne, lapte si oua.

In categoria produselor nocive intra pateurile vegetale si “mezelurile”. Asta datorita continutului mare de “E-uri” sau alte sintetice menite sa faca produsul sa semene cat mai mult la gust, miros si culoare cu alimentul pe care il imita.

Pateul din soia, salamul sau crenvurstii de post contin la fel de multi aditivi ca cel animal, poate chiar mai multi.

Multe persoane se ingrasa in timpul postului. Asta fiindca mananca in exces paine, paste, cartofi, margarina, dulciuri de post care contin mai mult zahar.

Medicii ne recomanda sa nu consumam zilnic astfel de produse de post pline de chimicale si aditivi.

De asemenea, pentru postul de dinaintea Craciunului, medicii nu recomanda suplimentele alimentare.

Medicii nutritionisti sfatuiesc credinciosii cum sa aleaga cele mai bune produse de post si cum sa le combine ca sa nu devina anemici pana la Craciun.

Continuarea AICI

Sursa foto

&

&

The post CRACIUN 2017 – Care sunt cele mai periculoase produse de post appeared first on actualmm.ro.

Comments