CRACIUN IN BAIA MARE - Concert Stefan Banica Junior si alte evenimente cultural - artistice in Cent...

CRACIUN IN BAIA MARE Manifestarile pregatite de administratia publica locala a municipiului Baia Mare continua zilele urmatoare sub egida Baia Mare are suflet.

Vineri, 8 decembrie, de la ora 17.00, baimarenii sunt invitati in Centrul Vechi pentru a fi colindati de un grup de colindatori format din artisti locali.

Sambata, 9 decembrie, de la ora 17.00, baimarenii ii primesc cu colinda pe cei din grupul Vocal ASCOR.

Unul dintre cele mai asteptate manifestari artistice vine insa in 10 decembrie cand in fata baimarenilor va urca pe scena Stefan Banica Junior. Concertul este programat de la ora 17.00.

Toate evenimentele mentionate mai sus au loc in Centrul Vechi al municipiului Baia Mare. Puteti urmari la zi activitatea administratiei publice locale si evenimentele care se defasoara in orasul nostru pe pagina municipiului Baia Mare, AICI.

ActualMM

&

Citeste si: http://actualmm.ro/la-galeria-de-arta-din-baia-mare-zeci-de-proiecte-arhitecturale-votate-de-catre-arhitecti-si-publicul-baimarean-in-cadrul-inchiderii-anualei-de-arhitectura-nord-vest-2017/

Te-ar putea interesa si: http://actualmm.ro/actiune-politistilor-baimareni-peste-30-de-soferi-amendati-intr-o-singura-zi-pentru-ca-nu-au-acordat-prioritate-de-trecere-pietonilor-aflati-pe-zebra/

Recomandarea editorului: http://actualmm.ro/la-casa-tineretului-din-baia-mare-11-studente-concureaza-pentru-titlul-de-miss-universitaria-2017/

The post CRACIUN IN BAIA MARE - Concert Stefan Banica Junior si alte evenimente cultural-artistice in Centrul Vechi appeared first on actualmm.ro.

Comments