CREDINtA – Vezi ce inger pazitor ai in functie de ziua in care te-ai nascut

CREDINtA – Vezi ce inger pazitor ai in functie de ziua in care te-ai nascut

CREDINŢĂ. Fiecare dintre noi s-a întrebat măcar odată cum îl cheamă pe îngerul lui păzitor, care îl ferește de ghinion și de pericol.

Încă de la naștere, fiecare ființa umană este lăsată sub protecția unui înger păzitor care are sarcina precisă de a o asista în orice moment al vieții sale, fără s-o abandoneze niciodată. Fiecare persoană are deci propriul său înger păzitor, indiferent de rasă, cultură sau religia de care aparține. Chiar și persoanele care spun că sunt atee, materialiste convinse sau cele care refuză să creadă într-o altă dimensiune decât cea terestră, au un înger păzitor personal.

Îngerii păzitori ne feresc de pericolele care ne pândesc fără ca noi măcar să le bănuim; ne îndeamnă să ne deschidem către ceea ce este bun și să evitam răul; au sarcina de a transmite mai departe rugăciunile noastre și intervin neobosit pentru ca noi să primim întotdeauna dragostea divină.

Uite care este îngerul tău păzitor în funcție de ziua în care te-ai născut:

Luni: cei născuți în prima zi a săptămânii sunt protejați de arhanghelul Gabriel. Pentru aceștia se recomandă ca pietre protectoare citrinul, topazul auriu și carneolul.

Marți: îngerul tău protector este arhanghelul Camael, iar pietrele benefice pentru tine sunt chihlimbarul, citrinul galben și piatra soareului.

Miercuri: ești protejat de arhanghelul Rafael și ți se recomandă să porți smaralde, cuarț roz și aventurin.

Joi: cei care s-au născut în această zi beneficiază de protecția arhanghelului Metatron, iar pietrele recomandate sunt lapis lazuli, turcoazul și acvamarinul.

Vineri: ai ca înger păzitor pe arhanghelul Uriel și este bine să porți ametist, fluorit și azurit.

Sâmbătă: dacă te-ai născut în această zi, atunci află că beneficiezi de protecția arhanghelului Cassiel, iar pietrele care îți poartă noroc sunt diamantul și cuarțul de stâncă.

Duminică: arhanghelul Mihail se ocupă de protecția ta și este bine să porți hematite și ochi de tigru pentru noroc.

Sursa info 

Comments