CRIMA – Directorul unei companii cunoscute a fost injunghiat

CRIMA – Directorul unei companii cunoscute a fost injunghiat

CRIMĂ Directorul francez al companiei Leoni, Luc Nenon, a fost înjunghiat vineri la Pitești, principalul suspect fiind chiar soţia lui.
CRIMĂ Potrivit anchetatorilor, citați de corespondentul Mediafax, Luc Nenon se afla, vineri după-amiază, acasă, într-o locuinţă închiriată la ieşirea din Piteşti spre Slatina.

La un moment dat acesta a mers pe jos la o spălătorie situată la circa 200 de metri de casă, sângerând.

“Vorbea la telefon. Am văzut că sângerează la umăr. I-am dat cămaşa jos şi l-am pansat până a venit Salvarea. A spus “my wife” (soţia mea – n.r.)”, a declarat un bărbat de la spălătorie care l-a ajutat pe director.

Angajaţii spălătoriei au chemat Ambulanţa. Un echipaj de terapie intensivă mobilă l-a stabilizat pe bărbat şi l-a dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti.

Bărbatul are o rană adâncă în zona omoplatului drept.

“Mai multe echipaje ale IPJ Argeş au ajuns pe Calea Craiovei din Piteşti, acolo unde s-a primit o solicitare pentru un bărbat înjunghiat.

A fost solicită o ambulanţă care l-a transportat pe bărbat la spital. Se fac cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir.

Surse din cadrul anchetei au declarat că principalul suspect în acest caz este soţia lui Luc Nenon.

Care, deşi le-a spus anchetatorilor că este beată, a fost dusă la audieri. Conform aceloraşi surse, a fost cerut sprijinul Ambasadei Franţei pentru asigurarea unui elicopter care să-l transporte pe Luc Nenon la un spital din Capitală.

Leoni este unul dintre cei mai mari furnizori de produse pentru compania Dacia.

sursa info

Comments