CRIMA INFIORATOARE – O tanara a fost ucisa cu sange rece, iar cadavrul a fost ascuns

CRIMA INFIORATOARE – O tanara a fost ucisa cu sange rece, iar cadavrul a fost ascuns

CRIMĂ Cadavrul unei femei de aproximativ 30 de ani a fost găsit, joi dimineaţă, în tufişurile de pe o stradă din Ploieşti.

CRIMĂ Descoperirea macabră a fost făcută de un om al străzii, care a şi alertat autorităţile. După toate probabilităţile, crima a avut loc în urmă cu câteva ore.

Tânăra a fost înjunghiată de mai multe ori în zona cervicală, ceea ce i-a făcut pe poliţişti să meargă pe varianta unei crime. Corpul neînsufleţit a fost ascuns în tufișurile de pe marginea străzii Poligonului din Ploiești, însă după toate indiciile femeia a fost ucisă în altă parte, iar criminalul a vrut să scape de cadavru.

Asupra cadavrului nu au fost găsite documente care să ajute la identificarea victimei, iar anchetatorii încearcă în prezent să îi stabilească identitatea.

Pe lângă cercetarea specifică la faţa locului, anchetatorii folosesc şi câini de urmă care i-ar putea conduce la autorul crimei, potrivit observatorph.ro. Pe rana de la gâtul tinerei a fost înfășurată o pungă de plastic, probabil pentru a împiedica scurgerea sângelui, procurorii presupunând că victima a fost transportată în locul unde a fost găsită cu o maşină.

Cadavrul femeii a fost ridicat și va fi transportat la Serviciului de Medicină Legală din Ploiești pentru investigații. Femeia purta verighetă, fapt ce arată că este posibil să fi fost căsătorită.

Fix în urmă cu o lună, o altă tânără din Ploieşti a fost înjunghiată de un fost iubit chiar în cofetăria în care lucra. Suspectul a fost prins şi reţinut.

sursa info

Comments