CRIMA? – Un criminalist celebru va cerceta conditiile in care a murit Madalina Manole

CRIMA? – Un criminalist celebru va cerceta conditiile in care a murit Madalina Manole

foto libertatea

CRIMĂ Un celebru profiler va sosi în România pentru a pune cap la cap toate datele din cazul morții Mădălinei Manole, după ce părinții regretatei artiste au ridicat mai multe semne de întrebare cu privire la circumstanțele în care s-a produs decesul. 

CRIMĂ ”Madalina e un fel de Madonna sau Lady Gaga! Atât de populară era în România! Era căsatorită, avea un copil şi a fost găsită într-o dimineaţă după ce s-a sinucis în mod ostentativ, prin ingerarea unei cantităţi mari de otravă extrem de toxică.

Cantitatea pe care a băut-o ar fi probabil suficient de mare încât să ucidă 3 sau 4 elefanţi. Sunt 4 moduri în care poţi muri: una este din cauze naturale, a doua accidental, a treia – sinucidere şi a patra – crimă. Eu le-am exclus pe primele trei şi am fost de părere că asta nu este o sinucidere, aşa cum au susţinut ei”, a povestit Pete Klismet, fost profiler pentru FBI, într-un interviu acordat unei jurnaliste din Statele Unite.

Acesta este convins că artista nu s-ar fi sinucis și vorbește despre o întâlnire viitoare cu Procurorul General al României.

”Asta este o crimă! Am să merg în România peste cateva săptămâni sau o lună pentru a mă întâlni cu Procurorul General al României, pentru că acest caz este unul atât de evident. De asemenea, mă voi întâlni cu jurnalişti, vom participa la show-uri de televiziune”, a declarat Pete Klismet la show-ul „Karas on Crime”.

Comments