Criminalul barbatului ucis in curtea bisericii din Sibiu a fost prins. Date tulburatoare din ancheta...

Oamenii legii au reconstituit fiecare moment si au pus cap la cap imaginile recuperate de pe camerele de supraveghere din zona. Asa au dat de urma criminalului care a fugit dupa ce a comis oribila fapta.

Din primele informatii, criminalul de 28 de ani si-ar fi iesit din fire si ar fi recurs la gestul extrem dupa ce victima, un barbat de 44 de ani care se afla cu niste prieteni de pahar pe o banca din fata bisericii i-ar fi jignit iubita.

Crima din curtea bisericii din Sibiu. De la ce a pornit, de fapt, conflictul: momentul in care ucigasul si-a iesit din minti. Tulburator ce au vazut martorii

Martorii spun ca situatia ar fi luat si mai multa amploare in urma unor schimburi de replici foarte acide. Agresorul scos din sarite, s-a intors furios cu o bata si l-a omorat pe barbat cu o ploaie de lovituri. De bataie nu au scapat nici prietenii victimei care au fugit imediat si si-au abandonat amicul ucis de agresor.

Cadavrul barbatului a fost vazut de un trecator care a sunat la 112. Criminalul se afla acum in custodia politiei si va fi prezentat procurorului criminalist care va decide asupra masurilor ce urmeaza sa fie luate.

Comments