CULISELE STATULUI PARALEL. Scandalul artificial marca Grindeanu, pe Canalul Bistroe

CULISELE STATULUI PARALEL. Scandalul artificial marca Grindeanu, pe Canalul Bistroe

CULISELE STATULUI PARALEL. Scandalul artificial marca Grindeanu, pe Canalul Bistroe

,,Brusc, Ministerul Transporturilor se ocupa "doar" tehnic de masuratori si restul e la MAE? Pai, acum o luna, iti rupeai hainele de pe tine! Sariti! Au sapat ucrainenii pe Bistroe! O fi citit oare Raportul Organizatiei Natiunilor Unite pentru Europa care spunea ca in 2005 adancimea pe Bistroe depasea peste 10 metri, iar in unele zone chiar 14?

Unul dintre recordurile lui Grindeanu este lucrarea neconforma a liniei ferate Bucuresti-Giurgiu. Se amana cu un an, constructorul este austriac, PORR, iar acesta il acuza pe un subcontractor de nereguli si vrea bani", spune Anca Alexandrescu.

Liviu Mihaiu considera ca Delta Dunarii va disparea in cel mult 20 de ani, nu doar din cauza dragarii ucrainenilor, ci, in special din cauza delasarii autoritatilor din Romania.

Ucraina nu ne da voie sa mergem cu navele noastre acolo. Problema e ca se face pe 65 km masuratoarea, dureaza 10 zile, iar bratul Chilia este si el afectat. Sunt scoase milioane de tone de mal pe maluri, ceea ce este un dezastru. Si pe Bratul Chilia e la fel. Eforturile Romaniei si ale UE se duc pe apa sambetei? Ma supara ca, pentru multi, chiar si politicieni, problema Bistroe nu exista. Vom pierde Delta in cel mult 20 de ani, si nu pentru ca ei sapa la Bistroe, ci pentru ca nu am facut nimic. Nu am fost in stare nici macar sa zeciuim banii aia pentru Delta. Anul trecut au cerut voie ucrainenii sa inceapa sapaturile", a declarat Liviu Mihaiu in emisiunea CULISELE STATULUI PARALEL.

Comments