Cum a fost transformata o masina care era dauna totala in urma cu doua saptamani! Acum e gata de start la Raliul Harghitei

Cum a fost transformata o masina care era

Cum a fost transformata o masina care era dauna totala in urma cu doua saptamani! Acum e gata de sta...

Dublul campion national Adrian Teslovan este gata de start in raliul sau preferat, Raliul Harghitei, la numai doua saptamani dupa ce masina sa de concurs a luat foc in timpul Raliului Moldovei.

Lider inaintea rundei trecute atat la Doua Roti Motrice, cat si la Clasa RC3, pilotul a avut ghinion in timpul probei speciale cu numarul 4 din Moldova, atunci cand, din cauza unei probleme tehnice, masina a luat foc. Atat el, cat si copilotul sau Cseh Vajk-Imre au scapat nevatamati, insa automobilul de concurs a fost distrus aproape complet.

Maine dimineata, cei doi sunt insa din nou la start, de aceasta data in Harghita. Vor concura pe aceeasi masina, refacuta intr-un timp record de echipa tehnica. “Vrem sa multumim pentru efortul titanic printr-o clasare excelenta”, spune Teslovan.

Acesta a dezvaluit ca, in cele doua saptamani, echipa mecanica a muncit aproximativ 13 ore zilnic pentru ca masina Citroen DS3 R3T Max sa fie prezenta si in acest weekend in etapa a patra din Campionatul National de Raliuri.

“A fost o munca intensa a baietilor. Efectiv au reconstruit masina dupa ce in prealabil a fost desfacuta complet si a fost sablata caroseria. Acum nu putem decat sa fim bucurosi ca luam startul”, a spus Teslovan, care este originar chiar din Harghita.

Masina lui Adrian Teslovan este acum gata de start in Raliul Harghitei

In ultimii cinci ani, Adi Teslovan a reusit de fiecare data sa urce macar o data pe podium in Raliul Harghitei, in 2018 impunandu-se atat la Doua Roti Motrice, cat si la Clasa 5.

Un total de 74 de echipaje vor fi prezente in acest weekend la etapa a patra, printre cei care vor concura urmand sa se numere si Simone Tempestini, Bogdan Marisca, Titi Aur, Dan Girtofan si Vali Porcisteanu.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Comments