Cum arata casa lui Gheorghe Dinca in 2024. Imagini cu locuinta ,,Monstrului din Caracal" la mai bine...

Ce s-a ales de casa lui Gheorghe Dinca

Imaginile recente cu locuinta lui Dinca arata o imagine dezolanta si parca desprinsa dintr-un film de groaza. Inca de acum cinci ani, casa parea sa fie locul de unde izvorau toate cosmarurile, iar acum, cu trecerea timpului, a ajuns in paragina. Videoclipul filmat de un localnic si postat pe platforma TikTok a atras atentia publicului, care a descris locuinta ca fiind la fel de infricosatoare ca si proprietarul sau, Gheorghe Dinca.

Imagini cu locuinta lui Gheorghe Dinca din Caracal / Sursa foto - Captura video

In timp ce familiile Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu continua sa sufere din cauza disparitiei tragice a fiicelor lor, Dinca isi ispaseste pedeapsa la Penitenciarul Craiova. El a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare pentru acuzatii grave, printre care trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat si profanare de morminte. Condamnarea lui Dinca la pedeapsa maxima a reprezentat un pas important in procesul de aducere a justitiei pentru victimele sale si familiile acestora.

Gheorghe Dinca vrea sa scada numarul anilor dupa gratii

Recent, Dinca a incercat sa obtina rejudecarea dosarului, afirmand ca Luiza Melencu ar fi in viata. Cu toate acestea, instanta a respins solicitarea sa, iar el ramane in inchisoare, unde isi ispaseste pedeapsa pentru crimele sale.

,,Desfiinteaza in parte sentinta penala nr. 134 din data de 23.09.2022, pronuntata de Tribunalul Olt in dosarul nr. 54/104/2020 si rejudecand: Descontopeste pedeapsa principala rezultanta de 30 de ani inchisoare, pedeapsa complementara a interzicerii unor drepturi si pedepsele accesorii aplicate inculpatului Dinca Gheorghe in pedepsele componente pe care le repune in individualitate. In baza art. 396 alin. 1 si 2 C. proc. pen. condamna inculpatul Dinca Gheorghe la pedeapsa de 30 de ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de omor calificat", se arata in dosar.

Comments