Cum arata mormantul Reginei Elisabeta a-II-a. Primele imagini

Cum arata mormantul Reginei Elisabeta a-II-a. Primele imagini

O piatra funerara a fost plasata in Capela Memoriala Regele George VI, ca urmare a inmormantarii Majestatii Sale Regina Elisabeta. Capela Memoriala Regele George VI se afla in interiorul Capelei St. George, Windsor", se arata pe contul de Twitter The Royal Family, unde apare si o fotografie.

A ledger stone has been installed at the King George VI Memorial Chapel, following the interment of Her Majesty Queen Elizabeth.The King George VI Memorial Chapel sits within the walls of St George's Chapel, Windsor. pic.twitter.com/5GdsGoTb27

-- The Royal Family (@RoyalFamily) September 24, 2022

Pe piatra din marmura neagra belgiana sunt trecute regina Elisabeta II (1926-2022), printul consort Philip (1921-2021), dar si parintii reginei Elisabeta II, regele George VI (1895-1952) si Elisabeta (1900-2002).

Noua piatra funerara o inlocuieste pe cea cale le era dedicata regelui George VI si reginei mama.

Potrivit bbc.com, capela va fi deschisa publicului incepand de joi, cu exceptia zilelor de duminica. La capela pot merge persoanele care au cumparat bilete pentru a vizita Castelul Windsor. Un bilet costa 28.50 lire sterline in zilele de sambata si 26.50 lire sterline in celelalate zile ale saptamanii.

Regina Elizabeth II a fost inmormantata, luni, alaturi de sotul ei, Printul Philip, la Capela Memoriala Regele George VI de la Castelul Windsor.

Comments