Cum faci cei mai buni cartofi piure taranesti. Ingredientul secret care da tot gustul

Cum faci cei mai buni cartofi piure taranesti. Ingredientul secret care da tot gustul

Cum faci cei mai buni cartofi piure ţărăneşti. Ingredientul secret care dă tot gustul
Cum faci cei mai buni cartofi piure ţărăneşti. Ingredientul secret care dă tot gustul

Ingrediente:

1,3 kg cartofi, curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe de mărime potrivită
6 căţei de usturoi, curăţaţi şi tăiaţi în jumătate
o frunză de dafin
800 ml supă de pui
230 ml lapte
60 g unt
o linguriţă de sare
piper, după gust

Mod de preparare:

Cartofii, usturoiul şi frunza de dafin se pun la fiert în supa de pui, într-o cratiţă adâncă.

Când s-au înmuiat, cartofii se scurg într-o sită, păstrând zeama lăsată. Frunza de dafin se înlătură. Cartofii se întorc în oală şi se pisează.

Citeşte continuarea pe feellikecooking.ro.

Articole recomandate

Comments