Cum ne otravim apa pe care o bem zilnic. Nu mai face aceasta mare greseala!

Cum ne otravim apa pe care o bem zilnic. Nu mai face aceasta mare greseala!

Cum ne otravim apa pe care o bem zilnic. Nu mai face aceasta mare greseala!

Daca ai fiert vreodata apa de mai multe ori, atunci trebuie sa citesti acest material, pentru ca ar putea sa iti salveze viata! Iata care sunt cele 2 motive principale pentru care nu ar trebui sa mai fierbi apa de mai multe ori!

S-ar putea sa fii surprins sa vezi cate bacterii si substante toxice se afla in apa de la robit. De exemplu, in SUA, dupa un studiu efectuat pe apa de la robinet s-a constatat faptul ca aceasta cuprinde 316 produse chimice, printre care:

arsenicprodusi secundari de cloringrasamantgaz propulsor combustibilmetale grelesolventi industrialiplastifiantiizotopi radioactivi

Din nefericire, aceste substante chimice nu sunt eliminate prin fierbere. De fapt, atunci cand se fierbe apa de la robinet care contine aceste substante chimice, nu faci decat ca si concentratia de toxine sa fie mai mare.

Vezi tu, apa incepe sa se evapore, in timp ce toxinele raman acolo, ceea ce face ca apa ramasa sa fie chiar mai periculoasa. Cu cat mai mult se fierbe apa, cu atat mai rau devine acest lucru.

Arsenicul, de exemplu, produce greata, varsaturi, dureri abdominale si diaree. Expunerea pe termen lung duce la cancer.Concentratiile mari de clor, conform Consiliului US de calitate a mediului, provoaca un risc de cancer de 93% mai mare decat media. Nu inrautati lucrurile, nu fierbe apa de mai multe ori.

Sursa: elli.ro

Comments