Cum organizezi o petrecere de Craciun reusita? Top 5 sfaturi cu care nu vei da gres

Cum organizezi o petrecere de Craciun reusita? Top 5 sfaturi cu care nu vei da gres

Cum organizezi o petrecere de Craciun reusita? Top 5 sfaturi cu care nu vei da gres

Cum organizezi o petrecere de Craciun reusita?

Pentru inceput, pregateste cateva dintre mancarurile traditionale de Craciun, singura sau cu ajutorul cuiva. O alta varianta ar fi sa rogi fiecare invitat sa aduca ceva. Nu uita nici de vinul fiert, ciocolata calda sau alte bauturi calde delicioase!

Apoi, decoreaza-ti casa, dar si masa de Craciun. Nu e nevoie sa cheltui o avere pe decoratiunile specifice, le poti face si singura sau cu ajutorul prietenilor. Daca nu stii cum sa decorezi masa, arunca un ochi peste acest articol, este plin de sfaturi utile.

De asemenea, exista anumite mirosuri care ne duc mereu cu gandul la Craciun, nu uita sa le folosesti! Este vorba, bineinteles, de scortisoara, portocale si mandarine, mere, cuisoare, mandarine etc. Ai grija, totusi, sa nu exagerezi.

Pregateste si un playlist cu muzica de sarbatori, in care sa incluzi atat melodii traditionale romanesti, cat si internationale. Nu e obligatoriu sa pui doar colinde, insa muzica speciala de sarbatori nu poate lipsi!

Sub brad, aseaza cateva cadouri pentru invitatii tai. Nu le spune nimic de ele pana la finalul serii, pentru a-i putea surprinde. Cel mai probabil vor crede ca au doar rolul de decoratiuni, iar la plecare vor fi foarte incantati ca le-ai daruit ceva. Nu trebuie neaparat sa cumperi ceva scump, poti pregati un pachetel de dulciuri, de exemplu, gestul tau ii va impresiona.

Petrecere frumoasa!

Sursa text: Lyla.ro

Comments