Cum reactioneaza CCA, dupa acuzatiile privind greselile de arbitraj: ,,Unii vor sa spanzure arbitrii in mijlocul unei piete"

Cum reactioneaza CCA, dupa acuzatiile

Cum reactioneaza CCA, dupa acuzatiile privind greselile de arbitraj: ,,Unii vor sa spanzure arbitrii...

Oficialii spun ca sunt foarte multe probleme, iar asta se datoreaza si faptului ca programul este unul destul de incarcat in acest sezon fotbalistic.

Kyros Vassaras, presedintele CCA, a comentat erorile de arbitraj din fotbalul romanesc, punand foarte mult accent pe arbitrul Chivulete, care nu a fost suspendat chiar daca a facut greseli enorme de arbitraj:

,,Nu este adevarat ca face greseli in fiecare meci, clar nu e adevarat! Sunt niste simple greseli, a facut si va mai face, dar a avut erori la fel ca oricare alt arbitru. tinta mea e sa fac din Chivulete, din Barbu sau din oricare alt arbitru care are potential si varsta buna un arbitru de nivel inalt. Datoria mea e sa le ofer acum o sansa si un sprijin in cariera.

Sunt dificultati atunci cand facem delegarile, au fost meciuri in fiecare zi, multe etape, am avut arbitri bolnavi de coronavirus. In plus, daca sunt unii oameni care vor sa spanzure arbitrii in mijlocul unei piete, ei bine, noi nu o vom face!'

Ii vom sustine fiindca si ei sunt jucatori intr-un meci. Si trebuie sa le dam posibilitatea sa arbitreze corect. In concluzie, sa nu fiu acuzat de ceva pentru ca suntem corecti cu arbitrii, nu facem diferente intre ei! Si avem si dovada ca facem acest lucru.", a declarat Vassaras pentru Telekomsport.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net

Comments