Cum recunosti capsunile romanesti, naturale. Invata sa identifici otrava de import

Cum recunosti capsunile romanesti, naturale. Invata sa identifici otrava de import

Cum recunosti capsunile romanesti, naturale. Invata sa identifici otrava de import

Agricultorii spun sa fim atenti la miros si sa le gustam daca se poate. Aroma ne ajuta sa le recunoastem pe cele romanesti.

Capsunile romanesti sunt mult mai aromate decat cele din caserole aduse din export.

Cum ne dam seama care sunt romanesti? Le gustam! Mai simplu decat atat nu se poate. Gustam si mirosim! Daca sunt dulci si aromate, sunt romanesti.

Pericolul ascuns din capsuni pe care nimeni nu il spune. Astfel de fructe au aparut deja in toate pietele

"Am gustat si de prin alte parti si nu iti dadeai seama daca mananci capsuni, mere sau pere, nu au niciun gust", explica domnul Ion, un cultivator de capsuni de pe Valea Bargaului.

Potrivit acestuia, cand cumparam capsuni trebuie sa le evitam tocmai pe cele mari si frumoase si sa ne indreptam atentia asupra celor mai micute, care nu au tocmai aspect de ,,reclama".

Pe piata romaneasca, momentan se gasesc doar capsuni romanesti de sera, astfel ca cele mai multe fructe provin din alte tari.

Comments