Cum va fi vremea in Maramures in intervalul 6 – 19 noiembrie

Cum va fi vremea in Maramures in intervalul 6 – 19 noiembrie

Regimul termic se va incadra, in general, in mediile normale ale perioadei la nivelul intregii tari, insa ploile vor fi din ce in ce mai prezente incepand din 8 noiembrie, in functie de regiune, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila in intervalul 6 – 19 noiembrie, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In zona Maramuresului, in primele trei zile din intervalul de referinta, temperatura aerului nu se va modifica semnificativ, dupa care va scadea usor. In medie, in prima saptamana, vor fi valori maxime cuprinse intre 10 si 14 grade, iar in cea de-a doua intre 10 si 8 grade. Temperaturile minime vor creste pana in dimineata zilei de 10 noiembrie, apoi vor scadea, usor si treptat.

In medie, pe regiune, acestea se vor incadra intre un grad si cinci grade Celsius, in prima parte a intervalului, iar ulterior intre zero si 4 grade, cu cele zero grade Celsius, in ultima noapte. Atat valorile diurne, cat si cele nocturne vor fi mai mari decat cele climatologic specifice acestei perioade din an. De la mijlocul primei saptamani, probabilitatea de ploaie va fi ridicata, iar in perioada 9 -- 16 noiembrie ploile vor fi moderate si, temporar, mai insemnate cantitativ.

The post Cum va fi vremea in Maramures in intervalul 6 – 19 noiembrie appeared first on ZiarMM.

Comments