Cum va fi vremea in Maramures pana in 11 martie

Cum va fi vremea in Maramures pana in 11 martie

Cum va fi vremea in Maramures pana in 11 martie

Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit, sub limita de ger, pana pe 8 martie, in special noaptea si dimineata, in timp ce probabilitatea aparitiei precipitatiilor va fi ridicata pe tot parcursul intervalului, cu mici intermitente la nivel local, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 26 februarie – 11 martie, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, vremea va fi deosebit de rece, geroasa dimineata si noaptea, in intervalul 26 februarie -1 martie cand temperaturile maxime, fara variatii semnificative de la o zi la alta, vor avea o medie de aproximativ -7 grade. Apoi acestea vor creste treptat si vor ajunge la valori medii de 9…10 grade in zilele de 7 si 8 martie si, pana la sfarsitul intervalului, respectiv 11 martie, nu vor avea variatii importante.

Minimele vor fi in crestere de la valori medii in jur de -15 grade in perioada 26 februarie – 1 martie, spre medii de 1…2 grade, in intervalul 7-11 martie. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi ridicata incepand cu data de 2 martie.

The post Cum va fi vremea in Maramures pana in 11 martie appeared first on ZiarMM.

Comments