Cursuri de yoga, transformate in orgii de Bivolaru, liderul MISA: marturisiri socante ale victimelor...

Cele mai grave abuzuri ale grupului condus de Gregorian Bivolaru au avut loc cu usile inchise, in inima Hexagonului.

Una dintre victime a povestit ca a fost supusa unui tratament injositor si practicilor erotice, imediat dupa ce l-a cunoscut pe liderul Miscarii pentru Integrare Spirituala spre Absolut.

Pentru guru, varsta nu avea nicio importanta. La un moment dat, povesteste una dintre participante, o minora in varsta de 16 ani a venit insotita de mama ei, o veche membra a grupului. Tanara a fost chemata atunci in camera lui Bivolaru si fortata sa intretina relatii sexuale cu acesta.

Dezvaluiri tulburatoare din cercul de victime ale lui Gregorian Bivolaru: ,,Orgiile sexuale erau autorizate de Dumnezeu"

Orori au avut loc si in Costinesti, in timpul unei tabere de yoga. Femeile au fost obligate sa se pozeze si sa se filmeze goale, iar apoi sa participe la orgii, prezentate drept un ritual pentru a onora o zeita hindusa.

Gregorian Bivolaru a fost arestat preventiv in Franta si risca 30 de ani de inchisoare. Din casa unde locuia au fost scoase 26 de femei.

Barbatul e cercetat pentru rapire, viol si exploatare sexuala si acuzat ca obliga femei sa faca videochat in schimbul "cursurilor" de yoga. Asta, in timp ce barbatii erau pusi la ,,munca manuala".

Cine sunt cei 12 romani lideri in secta lui Gregorian Bivolaru arestati in Franta. Muzicieni, dentisti, ingineri, brutari, toti au ajuns in arestul politiei

Din reteaua de pradatori sexuali mai fac parte si alte 14 persoane care sunt cercetate penal de procurorii francezi.

Marturii socante ale victimelor lui Gregorian Bivolaru. Gurul lui Ciolos si Macovei tundea la chelie fetele nesupuse

Comments