Dan Ursa a dat petrecere in aer liber. Cum a sarbatorit victoria de la Survivor 2023 alaturi de Andr...


Dan Ursa a castigat Survivor Romania 2023 pe 24 mai. Atunci a primit si marele premiu in valoare de 100.000 de euro. Ajuns in Romania de cateva zile, el a sarbatorit cu mare fast victoria, a dat o petrecere unde i-a avut invitati si pe Andrei Krisan si Stefania Stanila.


,,Marele campion Survivor Romania 2023 desemnat de public este.... Survivor Romania 2023 are un campion, iar acesta este Dan Ursa", a rostit Daniel Pavel in seara finalei Survivor Romania 2023. Vizibil emotionat, castigatorul a ridicat trofeul si marele premiu in Republica Dominicana.


Ajuns in Romania, castigatorul de la Survivor 2023 a cazut in genunchi cand si-a revazut fiica si sotia. Ulterior, duminica, el a dat o mare petrecere in aer liber. Si-a invitat multi dintre prietenii care l-au sustinut pe toata perioada competitiei, dar si adversarii lui, pe Andrei Krisan si pe Stefania Stanila, cu care s-a imprietenit.


,,Duminica in familie!", a scris Dan Ursa pe Facebook, acolo unde a si distribuit mai multe fotografii de la petrecerea in aer liber.Dan Ursa a castigat 100.000 de euro, dar se intoarce la vechiul lui job


Intr-un interviu pentru Click!, Dan Ursa a vorbit despre bucuria de a fi din nou acasa langa familia lui. Castigatorul ,,Survivor Romania" 2023 nu s-a gandit inca ce va face cu banii castigati in emisiunea de la PRO TV, dar are in plan sa se intoarca la vechiul loc de munca.


,,Ma simt fericit, plin de emotii, stiind ca nu mi-am dezamagit sustinatorii de acasa. Cat despre ceea ce voi face cu banii, urmeaza sa ma gandesc zilele urmatoare. Pana atunci, vreau sa ma bucur de familie."


Sotia a fost prima persoana pe care Dan Ursa a sunat-o dupa ce si-a primit telefonul. Momentul a fost unul emotionant, pentru ca si-a vazut si fiica dupa 5 luni petrecute in jungla din Republica Dominicana. ,,Prima data am sunat-o pe sotia mea, care era alaturi de fiica noastra. A fost foarte emotionanta discutia si a fost interesant sa pot face asta, fara sa fi castigat dreptul pe un traseu."


Dan Ursa a anuntat ca se va intoarce la vechiul loc de munca, pentru ca ii place ceea ce face. ,,Da, urmeaza sa revin la vechiul job pentru ca sunt norocos sa fac ceea ce imi place." Dan Ursa ocupa o functie de conducere in vanzari, e director.


Castigatorul de la ,,Survivor Romania" 2023 spune ca i-ar mai placea sa participe si la alte reality show-uri. ,,Imi plac provocarile si tot ce inseamna ocazie de a iesi din zona de confort as accepta."


Cine e Dan Ursa, castigatorul ,,Survivor Romania" 2023


Dan Ursa, care a facut parte din echipa Razboinicilor, a ajuns in finala ,,Survivor Romania" 2023 alaturi de Carmen Grebenisan si Andrei Krisan. Dan Ursa a castigat ,,Survivor Romania" 2023 si a primit marele premiu de 100.000 de euro.


,,Sunt mandru de mine si de toti sustinatorii mei. Da, am incredere in mine. Asta simt.", a spus marele castigator, cand i s-a inmanat trofeul ,,Survivor Romania" 2023 si cecul in valoare de 100.000 de euro.


Inainte de a incepe ,,Survivor Romania" 2023, concurentul spunea ca va avea ceva probleme in a se adapta la regimul alimentar din competitie. ,,Cea mai mare provocare, cred, va fi lipsa hranei pe tot parcursul emisiunii", declara Dan Ursa.


Inainte de a intra in competitie, concurentul recunostea care e cea mai mare teama a lui: frica de a dezamagi, in special familia care il sustine acasa. ,,Cel mai mult o sa-mi lipseasca incurajarile sotiei mele. Este omul care stie intotdeauna sa ma motiveze si sa ma tina in priza", a mai spus razboinicul.


Comments