Dani Coman, replica dura pentru Adrian Porumboiu: Nu i-am cerut bani in numele lui Daniel Constantin...

"Sub nicio forma nu i-am cerut d-lui. Porumboiu asa ceva. Nici cand eram jucator la dansul, nici alta data. Nu m-am ocupat vreodata de astfel de chestii.

Dansul este intr-o realitate paralela, pe care si-o creeaza probabil in functie de cum ii este interesul. Am inteles ca dumnealui a primit amenda in 2015. Eu am fost la FC Vaslui in 2012/2013. Nu se potriveste! Cred ca i-a scapat amanuntul asta minor.

Eu, jucator fiind, abia reuseam sa imi cer salariul pe care il aveam in contract. Am mai ramas si cu banii neluati de la FC Vaslui. M-a consolat gandul ca n-am fost singurul. Ca asa le-a facut tuturor!

Dar sa-i fi cerut bani, cum a zis in declaratie? Pai ala ar fi fost santaj. Nu este curios ca n-a spus nimic atunci? Sau in 2015, cand a luat amenda respectiva? A aparut acum cu fantezia asta, cine stie cu ce interes! La ce-i foloseste? Vad ca a si emis asa, un document, sub "semnatura si juramant". Il invit pe dl. Porumboiu, daca are disponibilitatea si vrea sa fie credibil, la un test poligraf. Ii platesc eu dansului deplasarea, cazarea si testul.

Dansul este cunoscut pentru faptul ca face afirmatii mincinoase dupa care plateste despagubiri, prin instante. Doar lui Dorinel Munteanu i-a platit vreo 50.000. Si cate si mai cate! Ce inseamna juramant la dansul? Nu inseamna nimic.

Am avut o discutie cu avocatul si o sa initiez si eu procedurile impotriva dansului, pentru prejudiciul de imagine pe care mi l-a creat", spune, in replica, Dani Coman.

Comments