DE BUN AUGUR – FONT Maramures – membru al Consiliului Tineretului din Romania

DE BUN AUGUR – FONT Maramures – membru al Consiliului Tineretului din Romania

DE BUN AUGUR Începând de marţi, 5 iulie 2016, Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale de Tineret din Maramureş (FONT) este membru al Consiliului Tineretului din România (CTR). Decizia a fost luată cu ocazia Adunării Generale a CTR, care a avut loc marţi la Timişoara.

Prin afilierea la CTR, FONT Maramureş îşi propune să conecteze sectorul neguvernamental de tineret din Maramureş la mişcarea de tineret din România. De asemenea, prin acceptarea noastră în CTR , ne dorim să promovăm la nivel naţional interesele organizaţiilor de tineret din judeţul nostru. În ultimii ani, sectorul neguvernamental de tineret din Maramureş a devenit vizibil în comunitate, atât prin numărul mare de activităţi şi acţiuni implementate, cât şi prin intermediul numărului mare de beneficiari. Astfel, organizaţiile de tineret au devenit un actor important al societăţii civile maramureşene.

Despre Consiliul Tineretului din România – CTR

Consiliul Tineretului din România este federația care reprezintă tinerii și organizațiile de tineret la nivel național și internațional. În prezent, CTR reunește 17 structuri federative cu o rețea de peste 250 de organizații de și pentru tineret din țară, fiind singura structură din România afiliată la Forumul European pentru Tineret (European Youth Forum) și Organizația Mondială pentru Tineret (World Assembly of Youth). Președintele CTR este membru desemnat în Consiliul Economic și Social al României.

Despre FONT Maramureş

Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret Maramureș este singura structură federativă din județul Maramureș care a fost înfiinţată cu scopul de a reprezenta interesele organizațiilor neguvernamentale de și pentru tineret din Maramureș în relația cu alte structuri neguvernamentale, mediul privat, instituțiile statului, comunitate și beneficiari.

Sursă imagine.

Comments