De ce a fost saltat si amendat, de fapt, Ionel Ganea: varianta Politiei

De ce a fost saltat si amendat, de fapt, Ionel Ganea: varianta Politiei

De ce a fost saltat si amendat, de fapt, Ionel Ganea: varianta Politiei

Reprezentantii celor de la Brigada Rutiera au confirmat incidentul de la Arena Nationala si au explicat de ce fostul atacant al echipei nationale a fost "saltat", dus la sectie si amendat. Conform acestora, Ionel Ganea nu a oprit la semnele politistilor si si-a continuat drumul, chiar si dupa e a fostt somat sa opreasca prin statia de amplificare.

"La data de 22 martie a.c., in jurul orei 21:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere aflati in proximitatea stadionului National Arena pentru asigurarea masurilor de ordine si siguranta rutiera precum si fluidizarea traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul caruia se afla un barbat. Conducatorul autovehicului nu a respectat semnalele politistului rutier continuandu-si deplasarea.

In acest context, initial, politistii i-au solicitat prin intermediul statiei de amplificare sa opreasca, iar ulterior, pentru ca nu s-a conformat, au procedat la blocarea autovehicului, extragerea conducatorului si conducerea acestuia la sediul Brigazii Rutiere, pentru stabilirea situatiei de fapt", se arata in comunicatul Brigazii Rutiere.

Ionel Ganea a fost amendat cu 2.650 de lei, pentru nerespectarea semnalelor si indicatiilor politistului rutier si i s-a luat carnetul pentru 30 de zile. Fostul atacant al echipei nationale a rebvenit la meci dupa incident, pe Arena Nationala, dar a plecat inainte de finalul meciului si nu a facut vreo declaratie.

Comments