De ce apar monturile si cum scapam de ele FARA operatie

De ce apar monturile si cum scapam de ele FARA operatie

De ce apar monturile și cum scăpăm de ele FĂRĂ operaţie
De ce apar monturile și cum scăpăm de ele FĂRĂ operaţie

Daca purtati pantofi prea stramti, va puteti agrava starea sau chiar determina aparitia acestor probleme. Monturile se pot dezvolta si datorita unui defect structural inerent sau conditie medicala precum artrita. Monturile mai mici pot aparea si pe degetele mici de la picioare.

Operarea lor este doar o solutie temporara, insa medicina traditionala va poate ajuta sa scapati de aceasta problema. Pentru tratarea monturilor trebuie in primul rand sa eliminati sarea din organism. Puteti face acest lucru cu aceste remedii facute in casa:

Sirop din frunze de dafin

Inainte sa mergeti la culcare, puneti 300 ml de apa intr-un ibric, adaugati 1 lingura de frunze de dafin macinate si lasati la fiert 5 minute. Dupa ce este gata, puneti continutul intr-un recipient de email si lasati pana a doua zi de dimineata. Dimineata trebuie sa strecurati bautura si sa luati inghitituri mici pe parcursul intregii zile. Nu beti totul o data!

Trebuie sa beti acest remediu 3 zile la rand si sa faceti in fiecare seara o bautura proaspata. Repetati tratamentul o data la doua saptamani.

Nu va speriati daca simtiti nevoia sa mergeti mai des la toaleta pentru a urina, acesta este un semn al faptului ca organismul a inceput sa dizolve si astfel, determina vezica sa elimine. Veti vedea rezultatele in doar 10 zile. Intregul organism se va elibera si veti scapa de dureri, scrie stil-naturist.com.

Articole recomandate

Comments