DE LA BAL…. – 12 persoane au ajuns de urgenta la spital, in urma unei toxiinfectii alimentare

DE LA BAL…. – 12 persoane au ajuns de urgenta la spital, in urma unei toxiinfectii alimentare

DE LA BAL…Ghinion incredibil pentru 12 persoane care s-au distrat până dimineața la o petrecere, în județul Bacău. Aceștia au ajuns de urgenţă la spital, în urma unei toxiinfecții alimentare, după ce au mâncat la un restaurant din Podul Turcului.

Oamenii au început să se simtă rău la câteva ore după ce au mâncat și au chemat de urgență medicii. Au fost luaţi cu ambulanţele direct de la petrecere şi duşi la Spitalul din Bârlad, potrivit România tv. Toși cei 12 oameni au rămas internaţi, iar medicii spun că starea lor este stabilă. Până acum, nu se știe care a fost alimentul care le-a făcut rău acestora.

Acesta nu este primul caz de toxiinfecţie alimentare în masă din judeţ. Mai mult de 60 de oameni au ajuns pe data de 8 martie a acestui an la Spitalul de Urgenţă din Bacău, manifestând dureri ale tractului digestiv, stări de vomă şi ameţeli după ce au mâncat cu toţii la un praznic în comuna băcăuană Traian.

Numărul persoanelor care au ajuns la Spitalul din Bacău cu toxiinfecţie alimentară după ce au mâncat la un parastas în comuna Traian a ajuns la 100. Spitalul băcăuan se confruntă cu o situaţie de alertă în momentul de faţă. Pentru a putea face faţă numărului foarte mare de pacienţi, conducerea spitalului a chemat tot personalul de acasă.

Firma de catering de la care au fost procurare o parte din alimentele consumate la praznicul din comuna Traian, după care peste 77 de persoane au ajuns la spital, se numeste “La Bella Vita” din comuna Nicolae Bălcescu şi aparţine lui Bebi Cojan, fost viceprimar şi în prezent, consilier local PNL.

Sursa info

Comments