DESCOPERIRE MACABRA/ACTUALIZARE1 – Cadavru scos din Somes la Chelinta

DESCOPERIRE MACABRA/ACTUALIZARE1 – Cadavru scos din Somes la Chelinta

DESCOPERIRE MACABRĂ. În urmă cu puţin timp, la numărul unic de urgenţă 112 a afost anunţată o descoperire macabră. Din apa Someşului a fost scoasă o persoană înecată.

DESCOPERIRE Aceasta a fost scoasă din apă la Chelinţa, Ulmeni spre judeţul Sălaj.

Deocamdată nu se ştiu foarte multe amănunte despre sexul persoanei sau vârstă. O echipă de criminalişti s-a deplasat deja la faţa locului şi face orimele cercetări.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” pentru necropsie. Medicii legişti sunt cei care vor trebui să stabilească ce a determinat moartea persoanei şi de când a decedat.

ACTUALIZARE  “Dispeceratul I.S.U. Maramureș a fost anunțat astăzi, 05.09., prin intermediul numărului unic pentru urgențe,112, despre faptul că o persoană a căzut în râul Someș pe raza localității Chelința. Către locul indicat de către apelant au fost direcționate echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul S.M.U.R.D. Baia Mare. momentul în care au ajuns la fața locului, cadrele medicale au găsit persoana în stop cardio-respirator și au inceput imediat manevrele de resuscitare, care au durat mai bine de o oră. Din păcate, bărbatul în vârstă de 44 de ani nu a răspuns acestor manevre”, ser arată în comunicatul transmis de ISU Maramureş.

ACTUALIZARE1 Persoana înecată în râul Someş, Cristian Tohătan, era din Vălenii Şomcutei.

Comments