DESEMNAT – Vlad Onet, noul presedinte interimar al PNL Baia Mare

DESEMNAT – Vlad Onet, noul presedinte interimar al PNL Baia Mare

DESEMNAT Vlad Oneț a fost desemnat să preia atribuțiile lui Cristian Niculescu Țâgârlaș după ce acesta din urmă a fost demis din funcție cu votul majoritar al colegilor din Partidul Național Liberal, organizația Baia Mare. Vlad Oneț a fost desemnat în funcție pe un mandat de interimar și se va ocupa de conducerea filialei locale până la organizarea alegerilor din interiorul partidului. 

Așa cum era de așteptat, cei doi consilieri locali ai PNL, Simion Bizău și Ioana Marincaș au tras sforile pentru Cristian Niculescu Țâgârlaș și nu s-au prezentat la ședință, aceștia încercând astfel să boicoteze o eventuală decizie care se putea lua.

„Au încercat să facă să nu avem cvorum, dar nu au reușit. Este pentru a treia oară când cei doi lipsesc de la întâlnirile de partid, astfel încât vor fi sancționați. Potrivit procedurii, cei doi consilieri locali vor fi sancționați verbal, ei fiind la prima abatere. Dacă vor continua, riscă să li se retragă sprijinul politic. Dar la ședință a participat Vasile Barbul. Credem că în calitate de „spion” pentru a-l informa pe Cristian Niculescu Țâgârlaș cu privire la cele ce se întâmplă”, au declarat surse din interiorul organizației.

Aceleași surse din cadrul PNL Baia Mare susțin că Niculescu Țâgârlaș nu a luat act nici astăzi demiterea sa din partid pentru că ține cu dinții de funcția de conducere. Motivul, susțin sursele, ar fi că nu ar putea justifica banii pe care i-a tocat în campania electorală din fondurile organizației.

Vlad Oneț a fost ani de zile un membru marcant al PD-L Baia Mare, acesta fiind în trecut și președintele organizației de tineret. În mandatul 2008-2012, acesta a făcut parte din forul administrativ local, fiind consilier local.

Sursă foto.

ActualMM

Comments