DESPAGUBIRI - Membrii unei formatii, obligati sa despagubeasca doi milionari romani

DESPAGUBIRI - Membrii unei formatii, obligati sa despagubeasca doi milionari romani

DESPĂGUBIRI  Membrii trupei „Varză” au pierdut procesul cu frații milionari Micula, pe care i-a acuzat că le-au folosit imaginea în mod abuziv pe postul TV, cerând daune de sute de mii de euro. Judecătorii au constat că au mințit, iar acum ei sunt cei puși să plătească.

Trupa „Varză”, devenită celebră la începutul anilor 2000, datorită unor versuri caraghioase, s-a lăsat rapid de muzică și a intrat în televiziune. Cei doi membri ai grupului, Daniel Ilie și Florin Maxineanu, au devenit protagoniștii unei emisiuni difuzate de una dintre televiziunile fraților milionari Ioan și Viorel Micula.

Protagoniști ai unei emisiuni de umor, aceștia au fost concediați după o perioadă. Televiziunea afaceriștilor a continuat să difuzeze emisiunile înregistrate cu cei doi, iar pentru asta artiștii i-au dat în judecată, cerând daune de 300.000 de euro.

Judecătorii Tribunalului București au decis că cererea celor doi nu este justificată, și nu doar atât, i-a condamnat să plătească inclusiv cheltuielile de judecată pentru un an de proces, câte 5.000 de lei fiecare în parte, părților vătămate.

Sursă

Comments