DESTIN TRAGIC – A oprit ca sa ajute victimele unui accident, dar a fost spulberat de o masina

DESTIN TRAGIC – A oprit ca sa ajute victimele unui accident, dar a fost spulberat de o masina

DESTIN TRAGIC. Un tânăr de 24 de ani din Vrancea, a fost spulberat de o mașină, ieri dimineața, după ce a oprit să dea o mână de ajutor victimelor unui accident pe lângă care tocmai trecuse la ieșirea din localitatea buzoiană Gura Câlnăului.

Totul a început ieri dimineață, de DN2, când, potrivit polițiștilor, șoferul unui autoturism Skoda înmatriculat în Suceava, care circula spre Buzău, a pierdut controlul volanului la curba de la ieșirea din Gura Câlnăului și s-a izbit de parapet, ajungând ulterior cu mașina pe marginea drumului.

Costel Zară (24 de ani), care conducea un camion în aceeași direcție, a zărit autoturismul avariat și a oprit imediat câțiva metri mai în față pentru a da o mână de ajutor victimelor rămase între fiare, relevă Reporter Buzoian. La un moment dat, un alt șofer care a trecut prin dreptul accidentului a pierdut controlul volanului și l-a izbit în plin pe vrânceanul care acorda primul ajutor pe marginea drumului, unuia dintre răniți.

Erou la 24 de ani
Toți cei cinci răniți – 4 victime din Skoda și tânărul care a oprit să-i ajute – au fost transportați de urgență. Costel Zară era deja într-o stare foarte gravă, iar în ciuda eforturilor disperate ale medicilor, acesta s-a stins pe patul de spital, câteva ore mai târziu.

Tânărul erou abia împlinise 24 de ani, la începutul acestei luni, iar în primăvară absolvise Facultatea de Agronomie din Iași, scrie Monitorul de Vrancea. Muncea la firma unchiului său, pentru a se întreține. Tatăl lui este plecat la muncă în Italia de mai mulți ani, iar în urmă cu câteva săptămâni mama victimei plecase în concediu la soț. Acum, cei doi vor veni împreună acasă pentru a-și îngropa unicul copil.

”Băiatul este de la noi din localitate, un copil tare bun. Este o tragedie pentru întreaga comunitate. Muncea ca sofer la firma unchiului său. Pe 3 august împlinise 24 de ani și era singurul copil la părinți. Din aceasta cauză, am și schimbat locația unde trebuia să se desfășoare Zilele Comunei, pentru că ar fi însemnat să fie în apropierea casei băiatului”, a declarat Viorel Mîrza, primarul comunei vrâncene Vîrteșcoiu.

Sursa info

Comments