Detalii halucinante despre directorul Penitenciarului care si-a abuzat sexual o subalterna: avea det...

Fostul director al Penitenciarului Baia Mare ar fi unul dintre ofiterii care s-au ocupat de dezvoltarea retelei de informatori. Multe dintre detaliile aflate in arhiva acestei institutii ar fi fost, ulterior, folosite pentru santajarea unor magistrati.

Horia Chis a fost demis din functia de director al penitenciarului dupa ce o subalterna l-a denuntat pentru abuz sexual si pentru ca ar fi santajat-o apoi pentru a renunta la acuzatii. Calvarul victimei ar fi inceput inca din 2020, cand directorul i-ar fi facut avansuri, in mod insistent.

SINCRON psiholog - politista - directorDirector: Daca tu vrei razboi, incepem razboiul, dar ma cunosti foarte bine si acest razboi va dura foarte mult si va fi crancen.

Director: Eu nu te-am batut, asta nu-i bataie

Victima: Nu, doar mi-ati bagat mana in gat

Director: Eu am o mana (beeep), daca o bag la cineva in gat, trebuie sa vina SMURD-ul.

Procurorii DNA care au cerut arestarea preventiva a fostului director de penitenciar au aratat ca, la un moment dat, directorul de penitenciar ar fi inceput sa reactioneze din ce in ce mai agresiv la refuzurile repetate ale victimei. Chis s-a aflat la conducerea penitenciarului Baia Mare timp de 14 ani si acum este acuzat de hartuire, purtare abuziva si santaj.

Comments