Detaliul din horoscopul lui Dumitru Buzatu care poate explica de ce a primit spaga cash, la portbagaj

Detaliul din horoscopul lui Dumitru Buzatu care poate explica de ce a primit spaga cash, la portbagaj

Detaliul din horoscopul lui Dumitru Buzatu care poate explica de ce a primit spaga cash, la portbaga...

Cei nascuti pe 12 august sunt pastratori ai traditiei si au sarcina de a pastra intelepciunea batranilor, legile si tehnicile esentiale ce implica stapanirea meseriei pe care o practica, arata descrierea zodiei Leu, al carei nativ este Dumitru Buzatu.

Daca facem abstractie de conotatia pozitiva a anumitor termeni din enunt, nu putem spune ca, in linii mari, descrierera nu se potriveste personajului: un baron politic longeviv, care si-a castigat electroatul prin metode de manipulare traditionale, care se pozitioneaza apropae natural impotriva scimbarilor si innoirilor. De asemenea, nativii zilei de 12 august sunt constienti de puterea inerenta a regulilor si legilor atemporale. Doar anumite tipuri ale nativilor zilei, mai putin evoluate, insista cu incapatanare sa urmeze traditia orbeste, mai spune caracteristica astrala a Leului, potrivit Eva.ro

"Vietile nativilor zilei de 12 august sunt adesea frenetice. Atrasi incontestabil de situatiile precare, energia lor poate fi usor dezechilibrata. Astfel, ei risca o cadere din punct de vedere al sanatatii sau chiar epuizarea celorlalti, in special a barbatilor, familiei si prietenilor. Colegii lor pot incepe sa deteste infaibilitatea pe care si-au asumat-o, mai spune horoscopul.

Presedintele Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins in flagrant de procurorii DNA vineri seara, in timp ce ar fi primit o mita de 1,25 milioane lei pentru acordarea unui contract. Flagrantul s-ar fi realizat cu bani marcati de DNA la un restaurant unde presedintele CJ Vaslui lua masa. Sambata dimineata, liderul local a fost exclus din PSD, cu vot in unanimitate.

Comments