DEZINSECTIE – Incepe actiunea de combatere a tantarilor, capuselor si mustelor in municipiul Baia Ma...

Dezinsecţie. Acţiunea de dezinsecţie se desfăşoară în fiecare an în Baia Mare pe perioada verii atunci când atacurile insectelor iau amploare. Pentru a evita astfel de situaţii, Serviciul Public Ambient Urban demarează luni, 27 iunie, acțiunea de  dezinsecție pe raza municipiului Baia Mare.

„Ca în fiecare an, în perioada de vară, având în vedere riscul crescut de apariţie a căpuşelor şi a ţânţarilor, demarăm acțiunea de dezinsecție terestră, urmând ca aceasta să se desfă;oare în conformitate cu graficul stabilit de Consiliul Local al municipiului Baia Mare. Sperăm ca dacă vremea va fi favorabilă să finalizăm această acțiune în 7-8 zile ” a arătat Nora Ghețe directorul Serviciului Public Ambient Urban Baia Mare.

Substanţele folosite nu sunt dăunătoare nici pentru om şi nici pentru animalele de companie, astfel că zonele în care se va desfăşura acțiunea de dezinsecție sunt în siguranţă, neexistând vreun pericol pentru cei care le frecventează.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Serviciul Public Ambient Urban, Baia Mare, str. Serelor, nr. 2, tel. 0262-225773, 0725-133155.

foto arhivă

Comments