DEZORGANIZARE – Cu o luna inainte de Festivalul Castanelor nu au fost stabilite contractele cu trupe...

DEZORGANIZARE Consilierii băimăreni au fost astăzi, 22 august, convocați în ședință extraordinară pentru a aproba programul artistic din cadrul ediției din acest an a Festivalului Castanelor.

DEZORGANIZARE În realitate, însă, aleșii și-au dat acordul pentru structura evenimentului anual, urmând ca în după-amiaza acestei zile să se întâlnească pentru a stabili exact care sunt trupele pe care le doresc pe scena Festivalului Castanelor.

Ediția din acest an va avea loc în perioada 23-25 septembrie și, pentru organizarea ei, consilierii locali au aprobat un plafon de 500.000 de lei pentru cheltuieli.

Ediția din acest an a Festivalului Castanelor riscă să rămână fără nume consacrate ale muzicii din România. Dacă anul trecut pe scena Castaniadei au urcat artiști consacrați precum Dr. Alban, Tinie Tempah, Chicane sau alte nume mari din muzica românească, în acest an „graba” de a organiza acest eveniment face ca cu o lună înainte de desfășurarea Festivalului Castanelor Administrația Publică Locală să nu aibă contractele stabilite cu interpreții. Această situație poate duce la riscul ca evenimentul, unul organizat la standarde ridicate până acum, să fie dedicat doar trupelor locale, de cele mai multe ori artiștii având deja cu câteva luni înainte stabilit calendarul concertelor.

Rămâne de văzut care vor fi dorințele consilierilor locali în materie de trupe care să se ocupe de atmosfera evenimentului și câte dintre acestea vor onora un astfel de contract.

Simona Vasiac

Credit foto Mezok Dan

Comments