DEZVALUIRI – Scena politica la un pas de explozie. Ar putea sa apara inregistrari fara precedent

DEZVALUIRI – Scena politica la un pas de explozie. Ar putea sa apara inregistrari fara precedent

foto hotinfo

DEZVĂLUIRI. Sorin Ovidiu Vântueste gata să arunce scena politică de la noi în aer, la propriu. Jurnalistul Rareș Bogdan susține că are informații conform cărora Vântu deține înregistrări video cu politicieni importanți din România și va preda aceste casete procurorilor DNA.

“Vîntu aduce nori negri deocamdată pentru Călin Popescu-Tăriceanu şi Bogdan Olteanu.

DEZVĂLUIRI. Va aduce nori negri în curând pentru doi politicieni social-democraţi extrem de importanţi, pentru alţi doi liberali.

Vîntu nu mai are nimic de pierdut, a anunţat printre apropiaţii domniei sale că aruncă România în aer. Este abia începutul! Sorin Ovidiu Vîntu dacă începe să vorbească – i-au trecut extrem de mulţi oameni politici prin casă, România se va zgudui din temelii la toate nivelele şi în toate partidele. Asta dacă Vîntu va da drumul la informaţii şi mai ales la celebrele filmări, pentru că el făcea înregistrări şi filma atât la Otopeni, cât şi la Paris. Dacă respectivele filme, despre care s-a bănuit că ar fi scoase din ţară, vor ajunge în ţară şi vor fi date procurorilor sau vor fi făcute publice, va fi un deliciu suprem, pentru că vom vedea politicieni de prim rang care, ca o dovadă a infatuării supreme şi a încercării lui Vîntu de a-i umili pe oamenii cu funcţii foarte importante din România la acea vreme… Îi legau şireturile, la propriu!”, a explicat Rareş Bogdan la Realitatea TV.

Sursa info

Comments