Dieta cu portocale si oua - cum sa pierzi 14 kg in 15 zile

Dieta cu portocale si oua - cum sa pierzi 14 kg in 15 zile

Dieta cu portocale si oua - cum sa pierzi 14 kg in 15 zile

Cura de slabit pe baza de oua si portocale este considerata o mono-dieta proteica. Aceasta a devenit populara de ceva timp, si nu in zadar, caci rezultatele ei sunt vizibile cu ochiul liber.

In doar prima de zi de la introducerea noului meniu este posibil sa dati jos minim 1 kg. Insa trebuie sa va atentionam: nu e cazul sa exagerati. Folosirea indelungata a acestei cure de slabire poate provoca o insuficienta a elementelor nutritive, iata de ce este indicat sa tineti aceasta dieta pana la 2 saptamani, nicidecum mai mult. Iar daca sunteti alergic la componentele de baza, atunci va recomandam insistent sa renuntati la slabitul pe aceasta cale.

Ouale si portocalele - un tandem vechi, dar puternic

De ce unul din produsele de baza ale acestei diete se considera a fi oul? Un produs obisnuit - sursa de 12 vitamine si de proteine. Daca ar fi sa comparam cu zecile de alte produse, atunci nivelul caloric al acestuia este amuzant de mic - 157 kcal la 100 g, scrie floaredetei.ro. Lecitina, care se contine in oua, influenteaza pozitiv asupra activitatii intregului organism.

In ceea ce priveste portocala, sarcina sa este sa asigure organismului toate vitaminele necesare pe parcursul dietei. De asemenea, are menirea de a elimina toxinele din organism.

Pe langa toate acestea, pe durata acestei diete este foarte important sa se intrebuinteze multe lichide. Nutritionistii vorbesc despre o cantitate de 2 l pe zi. Este vorba de apa plata sau ceai verde neindulcit.

MENIUL SAPTAMANAL

LuniLa micul dejun - o jumatate de portocala si 2 oua fierte, tari.La pranz - portocale pe saturate sau 150 g de salata de legume si verdeata, 150 g de piept de pui fiert.La cina - 150 g de piept de pui fiert, 2 oua fierte, tari, grapefruit.

MartiLa micul dejun - o jumatate de portocala si 2 oua fierte, tari.La pranz - 200 g de salata de legume si verdeata, 150 g de piept de pui fiert.La cina - 2 oua fierte, tari, grapefruit, 200 g de salata de legume si verdeata, o felie de paine prajita.

MiercuriLa micul dejun - o jumatate de portocala si 2 oua fierte, tari.La pranz - o felie de paine prajita, o rosie, 50 g branza degresata sau 200 g salata de castraveti, 150 g de piept de pui fiert.La cina - 150 g de piept de pui fiert, 2 oua fierte, tari, grapefruit.

JoiLa micul dejun - o jumatate de portocala si 2 oua fierte, tari.La pranz - portocale pe saturate sau 200 g branza degresata, 200 g legume fierte.La cina - 200 g de salata de legume, 150 g de piept de pui fiert, 2 oua fierte, tari.

VineriLa micul dejun - o jumatate de portocala si 2 oua fierte, tari.La pranz - 2 oua fierte, tari si oricare leguma fiarta.La cina - 150 g de peste fiert, o portocala, 150 g de salata de legume.

SambataLa micul dejun - o jumatate de portocala si 2 oua fierte, tari.La pranz - portocale pe saturate sau 150 g carne fiarta si 3 rosii.La cina - 200 g de salata de legume si 150 g le piept de pui fiert.

DuminicaLa micul dejun - o jumatate de portocala si 2 oua fierte tari.La pranz - o portocala, 200 g legume pregatite la aburi, 150 g de piept de pui fiert.La cina - 200 g salata de legume si 150 g de piept de pui fiert.

Comments