DILEMA – Unde au disparut tatuajele lui Zlatan Ibrahimovic?

DILEMA – Unde au disparut tatuajele lui Zlatan Ibrahimovic?

foto instagram
DILEMĂ Zlatan Ibrahimovic se relaxează la plajă înainte de primul sezon la Manchester United.
DILEMĂ Zlatan a mers în vacanţă în California după EURO, iar Mourinho i-a permis o perioada mai lungă de pauză din cauza vârstei sale.

Fanii lui United îl vor vedea pe suedez abia pe 30 iulie, în amicalul cu Galatasaray din Suedia.

Până atunci, Zlatan le arată fanilor ce poate direct de pe plajă. Într-un clip postat pe Instagram, Ibrahimovic jonglează cu mingea şi execută o foarfeca asemănătoare cu cea din amicalul cu Anglia, când a înscris de la peste 40 de metri pe spate.

Fanii au observat însă ceva neobişnuit legat de corpul lui Ibra. Toate tatuajele suedezului au dispărut, deşi el s-a remarcat în timp cu desenele de pe trupul sau. Mai mult, Zlatan s-a folosit de tatuaje că să atragă atenţia asupra foametei din lume. Şi-a tatuat 15 nume ale unor oameni cu probleme pe corp la meciul cu Caen din campionatul Franţei.

“Tatuajele nu mai sunt, dar oamenii aceia există. Implică-te”, era mesajul postat de Zlatan. Se pare că nu au fost singurele tatuaje temorare de pe corpul sau. Zlatan a explicat că are doar câteva tatuaje, iar acelea se văd doar atunci când este bronzat foarte bine. Se pare că acesta este şi motivul pentru care Ibrahimovic a ales o vacanţă prelungită pe plajele din Venice Beach, California.

Vrea să arate perfect la debutul din Anglia, la Manchester United. În Insula se va întâlni mai rar cu soarele.

sursa info

Comments