DINAMO. Cum a picat transferul lui Cernat: „Ba, esti NEBUN! 500.000?!”

DINAMO. Cum a picat transferul lui Cernat: „Ba, esti NEBUN! 500.000?!”

DINAMO. Dinamo nu a mutat încă pe piața transferurilor, dar a purtat discuții cu trei dintre cei mai valoroși jucători din România. Ioan Andone a povestit că a încercat să își aducă un magician, dar transferurile lui Cernat, Sănmărtean și Eric au picat pe rînd.

Cele mai citite

DINAMO. „L-am vrut pe Cernat, dar a fost băiat deștept și a profitat în negocierile pentru a-și prelungi contractul. Ne-au cerut peste 500.000 de euro pe Cernat, deși are 36 de ani. Bă, ești nebun? Vorbiți de bani de parcă îi culegem din pom. Ați înnebunit? El a ieșit cîștigat, a semnat pe încă un an. Noi îi dădeam un an și jumătate. Ne-am uitat și la Eric, și la Sănmărtean. Schimbam sistemul pentru Cernat. Am nevoie de încă trei titulari, acum că a plecat Lazăr. Dar să fie oameni care joacă, altfel rămîn cu aceștia pe care îi am”, a declarat Andone la Digi Sport Special.

Nu rata

DINAMO. Dinamo nu a reușit să rezolve nici unul dintre cele trei transferuri. Cernat a decis să rămînă la Gaz Metan, Eric joacă în continuare pentru Gaz Metan Mediaș. Sănmărtean a mers, în cele din urmă, în Arabia Saudită, la Al Taawon.

Comments