Doliu in sport. Un fotbalist celebru a murit subit la 26 de ani

Doliu in sport. Un fotbalist celebru a murit subit la 26 de ani

Doliu in sport. Un fotbalist celebru a murit subit la 26 de ani

Tragedie in fotbal

Sarkic a fost gasit decedat sambata dimineata in apartamentul sau din Budva, Muntenegru. Federatia de Fotbal din Muntenegru a confirmat decesul, iar presa locala a relatat ca fotbalistul s-a prabusit subit in locuinta sa, potrivit BBC.

Matija Sarkic s-a nascut in Anglia, dar a ales sa reprezinte Muntenegru la nivel international. Ultima sa aparitie in poarta nationalei a fost pe 5 iunie, intr-un meci amical impotriva Belgiei, incheiat cu scorul de 0-2.

Recrutat de Millwall in vara anului trecut de la Wolverhampton Wanderers, Sarkic a avut o performanta remarcabila, aparand poarta echipei engleze in 33 de meciuri in sezonul recent incheiat.

Legaturile lui Matija Sarkic cu fotbalul

Matija Sarkic nu era singurul din familia care s-a implicat in fotbal. Fratele sau geaman, Oliver Sarkic, este si el fotbalist, jucand pe postul de mijlocas ofensiv la echipa muntenegreana FC Decic.

Clubul Millwall si Federatia de Fotbal din Muntenegru au transmis mesaje de condoleante familiei si prietenilor lui Matija Sarkic. Comunitatea fotbalistica internationala a fost zguduita de aceasta veste tragica, iar colegii, antrenorii si fanii isi exprima durerea si sustinerea in aceste momente dificile.

Comments