Doru Traila, legaturi stranse cu FRF. Cum a ajuns avocatul mafiei lui Coldea sa fie respectat in lum...

Victimele retelei lui Coldea erau racolate prin intermediul casei de avocatura a deja-faimosului avocat Doru Traila. Oamenilor li se cereau bani pentru ceea sefii Statului Paralel numeau ,,consultanta", iar apoi pagubitii erau pasati in mainile generalului Dumbrava. Traila isi oprea onorariul de avocat, iar cea mai mare parte din sumele obtinute intra in conturile companiei lui Dumbrava. Mai departe, banii erau redirectionati catre societatile controlate de Florian Coldea. In aceeasi nota, sub paravanul unor contracte de consultanta.

Avand in vedere inregistrarile depuse de afaceristul Catalin Hideg si marturiile din dosar, Doru Traila a intrat sub control judiciar alaturi de Coldea si Dumbrava. Cu toate acestea, avocatul a reusit sa se tina pana acum, fara prea mari eforturi, departe de bratul lung al legii. Cea mai vizibila relatie a lui Doru Traila este cea cu lumea fotbalului.

Legatura dintre Doru Traila si Valeriu Stoica. Cum a ajuns avocatul Statului Paralel coleg de munca cu fostul ministru: dezvaluiri uluitoare

De ani buni, Traila colaboreaza activ cu Federatia Romana de Fotbal. Avocatul a reprezentat Federatia in procesul in care afaceristul Adrian Mititelu cerea sa fie despagubit cu o suma exorbitanta: peste 200 de milioane de euro. Procesul a fost castigat, iar FRF i-a multumit public lui Doru Traila.

"FRF multumeste aparatorilor legali din acest proces, avocat Dan Cristea (,,Tuca, Zbarcea & Asociatii"), avocat Alexandru Florin Chiciu (,,Cabinet individual de avocat CHICIU Alexandru Florin") si avocat Doru Traila (,,TAMC - Attorneys at law") in urma caruia Federatia a fost achitata de instanta. Decizia este definitiva."

SURSA: COMUNICAT FRF/15.06.2017

In plus, Doru Traila face parte din Comisia de recurs a FRF si este profesor la Facultatea de Drept, unde activeaza in conducerea institutiei. Asta, in timp ce apar voci care spun ca Florian Coldea ar fi avut legaturi cu faimosul dosar al transferurilor din fotbal. Generalul ar fi stiut dinainte sentintele si ar fi fost un apropiat al grupului de la Cluj, spun sursele.

Valeriu Stoica, mentorul avocatului Doru Traila, apara in instanta interesele statului rus

Comments