Drula a facut anuntul dupa dezastrul USR. Zilele pana la demisie sunt numarate. Elena Lasconi a deto...

Drula a anuntat ca marti va convoca congresul USR pentru alegerea unui nou Birou National, pe data de 29 iunie, la Bucuresti si propune ca organizarea alegerilor pentru urmatorul presedinte al USR sa aiba loc in perioada 24-28 iunie. "Pe data de 28 iunie, ii voi preda mandatul noului presedinte ales.

Anuntul surpriza a venit insa de la Elena Lasconi, primarita realeasa la din Campulung, care n-a exclus posibilitatea de a candida la sefia USR, dar cu conditia ca "raul sa fie taiat de la radacina".

,,Faptul ca il schimb pe Drula cu Dominic sau cu Lasconi, sau cu oricine altcineva, va avea exact soarta lui Nicusor Dan si a lui Ciolos, pentru ca Biroul National ramane acelasi. Ideea este ca trebuie sa tai raul din radacina, si anume as cere dizolvare a Biroului national, pentru ca Biroul National conduce si este foarte important lucrul acesta, adica trebuie sa faca un pas in spate si niste baieti care erau pe langa Catalin Drula, pentru ca nu el este singurul vinovat de rezultatul pe care il vedem", a declarat Lasconi la un post TV.

Comments